Aankomend bloemstylist

Aankomend bloemstylist

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Als bloemstylist houd je van bloemen en planten. Je bindt boeketten en maakt bruidswerken en corsages. Je verzorgt de bloemen en maakt ook tafeldecoratie. Daarin combineer je creativiteit met kennis over bloemen en verkopen.

Trainingsdata

Er is nog geen datum bekend. Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

Aan de slag met een goede basis!

Wil je de grondbeginselen van techniek en vormgeving binnen bloemschikken leren? Deze training zorgt voor een goede basis. Tijdens de training leer je verschillende basis technieken van bloemschikken.

Er komen 5 verschillende thema’s aan bod. Denk hierbij aan boeket, schaalschikking, decoratieve schikkingen met verschillende technieken zoals binden, steken en draad/lijmtechniek.

Tijdens deze training leer je de grondbeginselen van techniek en vormgeving binnen bloemschikken.

De training is bedoeld voor starters en/of hobbyisten in het vak bloemschikken. Er is dus geen vereiste basiskennis voor de opleiding.

Na afloop van de training ontvang je een getuigschrift voor Aankomend Bloemstylist.

De training bestaat uit 5 lessen van 3 uur. De startdatum is op 1 november 2022. De vervolglessen zijn op: 22 november 2022, 13 december 2022, 24 januari 2023 en 28 februari 2023. De lestijden zijn van 19.00u t/m 22.00u

De kosten van de training bedragen € 425,= incl. BTW. Dit is inclusief:

  • materialen
  • ondergronden
  • bloemen
  • blad
  • bijmateriaal
  • koffie/thee

Je kunt deze training volgen op de volgende locatie: Stationspark 39, 4462 DZ Goes.

Er zit een limiet aan de groepsgrootte, dus wacht niet te lang met inschrijven. Er kunnen 8 tot 12 deelnemers meedoen met de training.

Door een samenwerking van Helix Learning en Scalda kunnen de cursussen en trainingen van voormalig Edudelta Cursus & Contract in Zuidwest-Nederland worden voortgezet met docenten Carry Krebbers, Dennis Plessius en Koos van Splunter. Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met: Carry Krebbers: 06 111 769 63