Helix Training & Consult, De Zeeuwse Lasschool en Helix Learning zijn vanaf 2016 verenigd onder de naam Helix Learning.

Wij zijn een sterk merk van Scalda en houden ons bezig met Leven Lang Ontwikkelen.

Voor Helix Learning is leren een proces dat nooit ophoudt. Iedereen leert dagelijks in formele en informele situaties. Mensen leren van elkaar, van hun eigen ervaringen en natuurlijk ook in formele leersituaties.

Helix Learning helpt, faciliteert en ondersteunt mensen bij het leren. We doen dit door leeroplossingen aan te bieden en door er voor te zorgen dat technische en praktische voorwaarden onderdeel uitmaken van de oplossing.

Trainer worden?

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste docenten/ trainers, die op freelancebasis les kunnen geven aan onze cursisten.

Ben jij gemotiveerd en representatief? Draag jij bij tot het verbeteren van onze organisatie? Kun je zelfstandig lesgeven én ben je goed bekend met de lesstof van onze cursussen en trainingen? Dan kunnen wij je wellicht een afwisselende baan met een goede beloning aanbieden.

Mail je uitgebreide CV + motivatie naar info@helixlearning.nl en wij nemen contact met je op.

Partners

Helix Learning is het opleidingsinstituut voor particulieren, bedrijven, gemeenten, instellingen en re-integratiebedrijven.

Om onze kwaliteit te borgen, werken we in sommige gevallen nauw samen met diverse partners. Soms met geaccrediteerde exameninstituten of certificeringsinstanties, soms met collega opleiders. De ene keer met erkende EVC aanbieders en de andere keer met een professionele vakspecialist.

Maar altijd met één doel: jou de kwaliteit bieden, die je van ons verwacht en gewend bent!