Werken aan flensverbindingen met protocol basis

Werken aan flensverbindingen met protocol basis

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

In deze training leer je hoe flensverbindingen met een gespecificeerd aanhaalmoment op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.

Het certificaat Werken aan Flensverbindingen volgens Protocol is ‘hoger’ dan het ‘oude’ certificaat Flensmonteur Lage Druk. Dit is in feite vervangen door het certificaat Werken aan Flensverbinding

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De inhoud van de training is voor zowel het theorie- en praktijkdeel volledig afgestemd op de eindtermen conform SOG.

Het doel van deze training is je te certificeren om op veilige en verantwoorde wijze flensverbindingen te openen en sluiten volgens protocol.

Voor het volgen van deze tweedaagse training is de minimum leeftijd 18 jaar.

VCA diploma verplicht! Per 1 januari 2015 is een VCA diploma ingangseis voor een examen SSVV Opleidingsgids (SOG-examen).  Geen VCA diploma betekent geen examen mogen doen.  Nog geen VCA diploma? Kijk bij de categorie Arbo & Veiligheid voor een geschikte cursus of examen.

Deze training wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen conform de VCA SSVV Opleidingengids.

Bij voldoende resultaat ontvangt men het certificaat ‘Werken aan flensverbindingen’ (H-WF-PC-0111) met VCA logo. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

De geslaagde deelnemers worden opgenomen in het Centraal Diplomaregister VCA, mits men in het bezit is van het certificaat ‘VCA Basis’ of ‘VOL-VCA’.

2 dagen van 8.30 tot 17.00 uur.

De kosten van deze training bedragen € 440,00 per persoon, inclusief lunch, exclusief de kosten (€ 80,=) van het examen en afdracht SOG.

LET OP: Het prijspeil SOG examen van € 80,= is van toepassing bij uitvoering vóór 1 juni 2019. De exacte kosten na 1 juni 2019 zijn nog niet bekend.

Het lesmateriaal wordt tijdens de training beschikbaar gesteld, wordt na afloop weer ingenomen en blijft eigendom van Helix Learning.

Wanneer je het lesmateriaal willen aanschaffen brengen wij € 45,00 in rekening.

Bovengenoemde kosten zijn excl. BTW

De training kan zowel op onze locatie in Terneuzen (LOC), als in Vlissingen (Edisonweg) worden gevolgd.

Deze training gaat van start wanneer 6 deelnemers zich hebben aangemeld, het maximum aantal deelnemers is 8.