Verlenging Gewasbescherming – Transport & Opslag

Verlenging Gewasbescherming – Transport & Opslag

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Naast de kennisbijeenkomsten die we als maatwerk samen met het bedrijfsleven aanbieden zijn er diverse momenten waarop we kennisbijeenkomsten aanbieden. Alleen deelname mogelijk indien u zichzelf tenminste één week vooraf hebt aangemeld en er plek beschikbaar is. Deelname in volgorde van aanmelding. Aanmelden kan via Helix Learning en via de website van Bureau Erkenningen. U kunt ook deelnemen aan de E-learning gewasbescherming.

Meer informatie

  • 28 juni 2024

Wil je meer weten over deze training? Neem contact op met Koos van Splunter voor meer informatie.
kvansplunter@scalda.nl

06-23 035 836

Door de maanden heen zijn er een vaste momenten voor verlenging van het bewijs van vakbekwaamheid gewasbescherming bij Helix Learning Tijdens deze kennisbijeenkomsten worden verschillende onderwerpen behandeld. Onderstaand schema is onder voorbehoud.

 

 

Verlengen van het bewijs van vakbekwaamheid gewasbescherming (uitvoeren, bedrijfsvoeren, adviseren en distribueren). Zie het schema onder voor de verplichte en vrije onderwerpen. Punt van aandacht voor mensen met uitvoeren of bedrijfsvoeren gewasbescherming met aantekening KBA (KnaagdierBeheersing Agrarisch bedrijf): Als je KBA niet wilt verlengen, moet je dat actief aangeven bij Bureau Erkenningen. Als je 4 verlengingsbijeenkomsten volgt en die voor KBA laat zitten, is niet voldaan aan de in dat geval verplichte 5 bijeenkomsten en als je daar achter komt na de vervaldatum, is je pas verlopen en moet je opnieuw examen doen.

V & T = Veiligheid & Techniek, MW = Mollen

De doelgroep van de kennisbijeenkomsten zijn mensen die in het bezit zijn van een bewijs van vakbekwaamheid gewasbescherming (de spuitlicentie) en deze willen verlengen. Onze bijeenkomsten zijn kleinschalig zodat er veel gelegenheid is tot het stellen van vragen en uw eigen bedrijfservaring. Door de keuze van onderwerpen gaan we de verdieping in en gaat u met nieuwe kennis naar huis.

Na afsluiten van de kennisbijeenkomst wordt uw aanwezigheid terug gemeld aan bureau erkenningen en wordt dit bijgeschreven bij uw studievordering.

Een verlengingsbijeenkomst duurt momenteel 2 uur.

Prijs per deelnemer: € 79,00 ex. BTW.

De cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Helix Learning (Scalda MBO Groen) Stationspark 39 4462 DZ Goes

De cursusleider stelt het op prijs als u eigen materialen, foto’s en dergelijke meeneemt die ter plaatse als voorbeeld of ter illustratie van uw vraag kunnen dienen. Hou rekening met versleping van plant en dierziekten. Het is niet de bedoeling dat we besmettingen gaan verspreiden.

Deelname is alleen mogelijk indien u zichzelf tenminste één week vooraf hebt aangemeld en er plek beschikbaar is. Deelname is in volgorde van aanmelding.