TIG lassen niveau 3 staal

TIG lassen niveau 3 staal

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

De cursus TIG Lassen niveau 3 staal heeft als doel dat u kennis en vaardigheden aanleert om werkstukken van ongelegeerd staal in de horizontale positie te lassen op niveau 3 van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Het lassen van de juiste lasnaadvormen in alle standen voor: werkstukken van staal opgebouwd uit plaat-, strip- en pijpmateriaal én materiaal – en lasonderzoek.

Na afloop van de cursus bent u in staat om de vaardigheden zelfstandig uit te voeren aan de hand van de gebruikelijke tekeningen en werkinstructies.

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor de gevorderde TIG lassers, die door middel van TIG dunne plaat en pijp moeten verwerken. Voor deze cursus is het diploma TIG niveau 2 een aanbeveling, geen verplichting.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen € 3500,00. De kosten zijn inclusief les – en lasmateriaal en examen. Kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locaties: Maandag: – locatie Vlissingen: Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

•Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in! •Alle cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten. •Alle cursussen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM