TIG lassen niveau 2 staal

TIG lassen niveau 2 staal

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

De cursus TIG Lassen niveau 2 staal heeft als doel dat u kennis en vaardigheden aanleert om werkstukken van ongelegeerd staal in de horizontale positie te lassen op niveau 2 van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Wij hanteren een flexibele instroom, dus je kunt starten zodra er plaats is.

Klik op inschrijven om je aan te melden en we laten je meteen weten, wanneer je kunt beginnen.

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert lassen van de juiste lasnaadvormen in de standen: PA(G), PB (F), PF (Fu, Gu) en het lassen van lasverbindingen in werkstukken opgebouwd uit plaat-, pijp- en/of plaat/pijp materiaal.

Na afloop van de cursus bent u in staat om de vaardigheden zelfstandig uit te voeren aan de hand van de gebruikelijke tekeningen en werkinstructies.

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor gevorderde TIG lassers, die door middel van TIG dunne plaat en pijp moeten verwerken . Voor deze cursus is het diploma TIG 1 vereist.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen € 2.400,00. De kosten zijn inclusief les – en lasmateriaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: – locatie Vlissingen: Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: – locatie Vlissingen: Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen Donderdag: – locatie Vlissingen: Technum, Edisonweg 4a te Vlissinge

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM