TIG lassen niveau 1 staal

TIG lassen niveau 1 staal

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

De cursus TIG Lassen niveau 1 staal heeft als doel dat u elementaire kennis en vaardigheden aanleert om eenvoudige werkstukken van staal in de horizontale positie te lassen op niveau 1 van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Wij hanteren een flexibele instroom, dus je kunt starten zodra er plaats is.

Klik op inschrijven om je aan te melden en we laten je meteen weten, wanneer je kunt beginnen.

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Lassen van de juiste lasnaadvormen in de lasstanden: PA(G), PB (F) en lassen van lasverbindingen in werkstukken van staal opgebouwd uit plaat-, pijp- en/of plaat/pijp materiaal

De opleiding TIG Lassen niveau 1 heeft als doel u elementaire kennis en vaardigheden aanleer te leren om eenvoudige werkstukken in de horizontale positie te lassen conform het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

Beginnende lassers, die door middel van TIG, dunne plaat en pijp moeten verwerken. Beginnende lassers die onbekend zijn met TIG. Enige ervaring met metaalbewerken, dan wel lassen is gewenst.

De opleiding wordt afgesloten met een NIL theorie – en praktijkexamen.

20 avonden van 18:30 tot 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen € 2.300,00. De kosten zijn inclusief les- en lasmateriaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

Lessen op maandag en donderdag van 18:30 – 21:30 Vlissingen:  Technum, Edisonweg 4a.

  • Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in!
  • De opleiding wordt verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten.
  • De opleiding vindt plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.