TIG lassen niveau 1 aluminium

TIG lassen niveau 1 aluminium

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

De cursus TIG Lassen niveau 1 aluminium heeft als doel, dat u elementaire kennis en vaardigheden aanleert om eenvoudige werkstukken van aluminium in de horizontale positie te lassen op niveau 1 van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent. Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert u een buitenhoeklas onder de hand in 2 mm te maken.

De cursus TIG Lassen niveau 1 heeft als doel, dat u elementaire kennis en vaardigheden aanleert om eenvoudige werkstukken van aluminium in de horizontale positie te lassen op niveau 1 van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor beginnende lassers, die door middel van TIG dunne plaat en pijp moeten verwerken én voor lassers die onbekend zijn met booglassen TIG en er in de nabije toekomst mee te maken krijgen. Voor deze cursus is enige ervaring met metaalbewerken, dan wel lassen vereist.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen € 2.150,00. De kosten zijn inclusief les – en lasmateriaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: – locatie Vlissingen: Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

•Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in! •Alle cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten. •Alle cursussen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij https://www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM