Spoedcursus Duits

Spoedcursus Duits

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Wanneer u zich op praktijkgerichte wijze in zeer korte tijd beter wilt kunnen uitdrukken in het Duits of de kennis van de Duitse taal wilt opfrissende dan is de Spoedcursus Duits een goede keuze! De nadruk ligt op mondelinge communicatie, maar ook aan het schriftelijk gedeelte wordt de nodige aandacht besteed.

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

In de spoedcursus Duits worden in korte tijd de verschillende communicatiefacetten behandeld. In de cursus gaan de deelnemers o.a. aan de slag met:

  • Het voeren van een zakelijk (telefoon)gesprek
  • Een zakelijke brief of zakelijke email opstellen
  • Afspraken maken
  • Plaatsen van reserveringen
  • Het ontvangen van buitenlandse relaties

Gedurende de cursus werk je continu aan je uitspraak en aan de grammatica van de Duitse taal. Daarnaast wordt er wanneer wenselijk aandacht besteed aan economische, geografische en culturele feiten over Duitsland.

Met de spoedcursus Duits doet de cursist een uitgebreide woordenschat op, leert specifieke Duitse uitdrukkingen en oefent actief de spreekvaardigheid. Zo leert deze in een kort tijdsbestek om professionele (telefoon)gesprekken te voeren, afspraken te maken en schriftelijke brieven of mails in het Duits te schrijven of te beantwoorden. Na deze cursus komt de deelnemer zowel op papier als in een gesprek taalvaardig over.

Om te kunnen starten met de spoedcursus Duits is een redelijke voorkennis van de Duitse taal benodigd.

Deze cursus is bestemd voor iedereen die razendsnel de kennis van de Duitse taal wilt verbeteren en bereid is zo’n 3 uur per week huiswerk aan de cursus te besteden.

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na afloop en bij voldoende aanwezigheid (80%) ontvangt de deelnemer een verklaring.

Het cursusgeld bedraagt € 295,00 per persoon exclusief lesmateriaal.
Indicatief bedrag lesmateriaal € 46,95/exemplaar

Trainingslocatie van Helix Learning.

Het ondersteunend boekmateriaal wordt bij aanvang van de cursus door de docent bekend gemaakt.

Uitvoering van deze cursus vindt plaats bij voldoende (8) aanmeldingen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.