MAG lassen niveau 3 RVS

MAG lassen niveau 3 RVS

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor MAG-lassers RVS, die zich verder willen bekwamen in de diverse lasposities op het hoogste niveau.

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert u hoeklassen in verschillende posities en met verschillende a-hoogten in RVS. Ook wordt de V-las in horizontale en verticale positie gelast.

De cursus heeft als doel dat u beroepsmatige vak handelingen van booglassen met afsmeltende elektrode in beschermgas aanleert om werkstukken van RVS in horizontale, horizontale/verticale, verticale positie en boven het hoofd te maken op niveau 3 van het Nederlandse Instituut voor Lastechniek (NIL).

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor MAG-lassers RVS, die zich verder willen bekwamen in de diverse lasposities. Voor deze opleiding is ervaring met metaalbewerken, dan wel lassen vereist. Het NIL-diploma MAG lassen op niveau 2 is vereist.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen € 4.000,00. Alle kosten zijn inclusief les- en lasmateriaal en examen. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: – locatie Vlissingen: Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

•Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in! •Alle cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten. •Alle cursussen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM