Hygiënecode HACCP & allergenen management

Hygiënecode HACCP & allergenen management

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Wilt u de keurmeester van de Keuringsdienst van Waren een stap voor blijven?
Volgens de Warenwetregeling Hygiëne van Levensmiddelen dient iedere werkgever er voor zorgen dat zijn medewerkers, die in aanraking komen met bederfelijke eet- en drinkwaren, een instructie of opleiding krijgen op het gebied van voedselhygiëne. Hygiëne in de horeca is cruciaal. Hoe blijft de keuken een schone plek? Hoe wordt een koeling schoongemaakt? Hoe worden messen, pannen, en serviesgoed hygiënisch behandeld? Wat kan wel, en wat kan beslist niet als het om voedsel gaat? Deze training benadrukt het belang van hygiëne.

 

Meer informatie

Neem contact op met Mischa Flore voor meer informatie.
mflore@helixlearning.nl

06-39 570 796

De cursus behandelt de volgende onderdelen:

  • potentiële gevaren onderkennen
  • kritische beheerspunten vaststellen
  • kritische grenzen aangeven op de beheerspunten
  • het bewaken van de beheerspunten
  • periodieke kwaliteitscontrole
  • documentatie en registratie

Deze training  bevat alle informatie die nodig is om het certificaat Hygiënecode HACCP te kunnen halen.

De training is geschikt voor iedereen die in zijn of haar werksituatie in aanraking komt met bederfelijke voedingsproducten of in de toekomst te maken zal krijgen met de HACCP-richtlijnen.

De cursus HACCP wordt afgesloten met het certificaat “HACCP Hygiënecode voor medewerkers” van Helix Learning

Deze training duurt 1 dag.
De training zal van start gaan bij voldoende aanmeldingen

Training kosten € 210,00 pp.

Het lesgeld is inclusief lesmateriaal en exclusief dagarrangement en certificeringskosten.
Dagarrangement: € 25,00 pp.
Certificeringskosten:  € 22,50 pp.

Alle genoemde prijzen excl. 21% BTW

Terneuzen of Middelburg

Vraag vrijblijvend offerte aan wanneer u een in company training wenst.