Veilig werken met de kettingzaag – lichte velling – Herhaling

Veilig werken met de kettingzaag – lichte velling – Herhaling

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Bij het gebruik van een (motor)kettingzaag gelden Arbo-verplichtingen. Deze herhalingstraining is gericht op veilig en verantwoord gebruik van de (motor)kettingzaag bij het vellen, uitsnoeien van bomen en het afkorten van stamhout. Deze training is bedoeld om onder deskundige begeleiding je zaagtechniek te verbeteren en het vermijden van aangeleerd, verkeerd handelen. Deze herhalingstraining biedt je de mogelijkheid het kettingzaagcertificaat te verlengen en hiermee wordt voldaan aan de geldende Arbo-verplichtingen.

Meer informatie

Neem contact op met Dennis Plessius voor meer informatie.
dplessius@scalda.nl

06-81 141 742

Programma:

  • Veiligheid (wettelijke bepalingen)
  • Nieuwe ontwikkelingen (machines, middelen en technieken)
  • Ergonomie (werkhouding, nieuwe technieken en inzet van velhulpmiddelen)
  • Praktijkopdrachten (onderhoud en vellen, uitsnoeien en afkorten van stamhout)

In deze cursus ‘Veilig werken met de kettingzaag – lichte velling (Ø tot 25 cm)’ leer je om veilig en professioneel om te gaan met de (motor)kettingzaag. Hoe onderhoud je de (motor)kettingzaag en waar moet je zoal op letten… en in de praktijk leer je hoe op veilige en verantwoorde wijze je een boom kunt vellen met gebruik van tal van hulpmiddelen! Het praktische deel van de cursus vindt dus ook daadwerkelijk in een reële situatie plaats! Daarnaast biedt deze cursus je de mogelijkheid om aan de geldende Arbo-verplichtingen te kunnen voldoen.

Deze cursus is voor iedereen die veilig wil werken met de (motor)kettingzaag.

Bij voldoende resultaat wordt je persoonlijk certificaat verlengd, je ontvangt een (nieuw)pasje (geldigheidsduur van 5 jaar).

De training duurt 1 dag.

De kosten bedragen €259,- ex. BTW.

De training zal plaatsvinden op het Stationspark te Goes (Scalda-locatie).

Wij verzorgen ook incompany trainingen, zoals het Veilig werken met de kettingzaag c.q. herhalingstrainingen kettingzaag bij u op het bedrijf. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Groepsgrootte: 6-8 personen