Veilig werken met de bosmaaier – Herhaling

Veilig werken met de bosmaaier – Herhaling

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Bij het certificaat Bosmaaien draait alles om hoe je op een veilige en verantwoorde manier gras-, kruid- en houtige gewassen kunt maaien. Bij bosmaaien gaat niets boven aandacht voor veiligheid en gezondheid. Door deze herhalingstraining te volgen werk je aan deskundigheidsbevordering en wordt zodoende voldaan aan de geldende Arbo-verplichtingen.

Meer informatie

Neem contact op met Dennis Plessius voor meer informatie.
dplessius@scalda.nl

06-81 141 742

In deze herhalingstraining komen de meest recente inzichten, technieken en ontwikkelingen aan bod.

  • Veiligheid
  • Onderhoud van de bosmaaier c.q. Herkennen/oplossen van kleine storingen
  • Ergonomie (werkhouding & technieken)
  • Praktijkopdrachten (juiste inzet van de bosmaaier)

Onzorgvuldig gebruik van bosmaaiers kan (ernstig) letsel veroorzaken. Tijdens deze cursus leer je de bosmaaier op een veilige, verantwoorde en ergonomische manier te gebruiken zodat jij en de mensen om je heen veilig zijn. Tijdens de praktijk word je beoordeeld en geobserveerd door onze trainer.

Een praktische training speciaal voor medewerkers van gemeenten, recreatiegebieden, groenbedrijven, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven.

Bij voldoende resultaat wordt je persoonlijk certificaat verlengd, je ontvangt een (nieuw) pasje (geldigheidsduur van 5 jaar).

De training duurt 1 dag.

De kosten van de training bedragen € 260,00 ex. BTW.

De training kan op verschillende locaties gegeven worden (ook incompany).

Wij verzorgen ook incompany trainingen, zoals het Veilig werken met de Bosmaaier c.q. herhalingstrainingen bosmaaien bij u op het bedrijf. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Groepsgrootte: 6-8 personen