EHBO basis

EHBO basis

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Op ieder mens rust de plicht om naar vermogen aan medemensen die in nood verkeren hulp te verlenen. Meld nu aan voor de basis training Eerste Hulp bij Ongevallen (EHBO).

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De EHBO training wordt verzorgd door zeer ervaren instructeurs conform de richtlijnen van het Oranje Kruis en behandelt de volgende onderwerpen:

  • Verlenen van verantwoorde Eerste Hulp
  • Voorkomen van meer slachtoffers
  • De eerste schakel in de hulpverleningsketen

Na het volgen van de EHBO training en examinering bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen aan een medemens. Bovendien kunt u met inzicht en kennis van letsels helpen om ongelukken te voorkomen.

De doelgroep bestaat uit mensen die al dan niet beroepshalve belangstelling hebben voor het  adequaat kunnen verlenen van Eerste Hulp.

De EHBO opleiding wordt op de derde dag afgesloten met een erkend Oranje Kruis EHBO examen. Het examen omvat een theoretisch en een praktisch gedeelte. Bij goed gevolg ontvangt u het Oranje Kruis Diploma Eerste Hulp. Het Diploma Eerste Hulp behoudt, mits u jaarlijks deelneemt aan de Herhalingscursus EHBO, twee jaar zijn geldigheid.

3 dagen

 

De kosten van de Basis EHBO opleiding bedragen € 495,00 excl. 21% BTW. Dit bedrag is inclusief les- en oefenmateriaal, examenkosten en catering.

De opleiding wordt op diverse plaatsen in Zeeland aangeboden.
Vraag naar de mogelijkheden voor een in company opleiding.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

De opleiding gaat van start bij minimaal 8 aanmeldingen.