Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Wil je jezelf als gediplomeerd verzorgende specialiseren als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)? Dan is deze opleiding mogelijk iets voor jou! In deze opleiding ga je jezelf verdiepen in de complexe veranderende zorg, waarin de rol van familie, mantelzorg en vrijwilliger steeds belangrijker wordt. Je leert de benodigde vaardigheden en tools om deze veranderende en steeds complexer wordende zorg te kunnen coördineren.

Trainingsdata

  • 29 september 2023

Wil je meer weten over deze training? Neem contact op met Chris de Leeuw voor meer informatie.
cdeleeuw@helixlearning.nl
0118 - 558274
06 -51969173

Deze opleiding voldoet aan de landelijk vastgestelde opleidingseisen voor de EVV. Het programma is opgebouwd uit de volgende modules:

  • Module 1: Methodisch werken (3 lesdagen)
  • Module 2: Communiceren en samenwerken (4 lesdagen)
  • Module 3: Kwaliteit en professionaliteit (3 lesdagen)
  • Intervisie: (3 bijeenkomsten)

Je werkt tijdens de opleiding met een digitaal portfolio, waarin je je voortgang en ontwikkeling vastlegt.

Na het volgen van de opleiding ben je in staat om bij een snel stijgende complexiteit van zorg deskundig en met kennis van zaken de wensen en behoeften van de cliënt te vertalen naar de zorg, en om de zorg te kunnen coördineren.

Je kunt worden toegelaten als je in het bezit bent van het diploma Verzorgende niveau 3, het diploma Verpleegkundige niveau 4, of een vergelijkbaar diploma in de zorg. Het is een pré als je al minimaal een jaar werkervaring hebt.

Je ontvangt het landelijke CZO diploma EVV. Voorwaarde hiervoor is een goedgekeurd portfolio, een voldoende BPV beoordeling en een aanwezigheid van minimaal 90%.

Er zijn in totaal 10 scholingsdagen en 3 intervisiebijeenkomsten, gespreid over een periode van ongeveer van 6- 8 maanden. Daarnaast is er een studiebelasting van ongeveer 70 uur.

De kosten voor een open inschrijving zijn € 2.200 per persoon. Inclusief lesmateriaal en diploma  Ook een incompany traject is mogelijk. Wij maken graag een offerte voor u.

De EVV opleiding van september 2023 wordt gegeven in Goes. Scalda , Bessestraat 4.

De opleiding wordt op diverse locaties in Zeeland aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden om de opleiding op uw locatie voor meerdere kandidaten te verzorgen.

Je kunt deze opleiding alleen volgen als je minimaal 16 uur per week werkzaam bent in een zorginstelling met een SBB erkenning.

Deze opleiding gaat van start eind September 2023. De data worden binnenkort vermeld.

Het maximum is 16 aanmeldingen.

Helix Training is een door de VVT erkend opleidingsinstituut zie www.vvtopleidingen.nl