Booglassen niveau 2

Booglassen niveau 2

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor booglassers die zich verder willen bekwamen in de diverse lasposities.

Trainingsdata

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent. Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert u hoeklassen in verschillende posities en met verschillende a-hoogtes in ongelegeerd stalen plaat van 10mm. Ook wordt de V-las in horizontale en verticale positie van 4 en 12 mm aangeleerd.

De cursus BMBE Lassen niveau 2 heeft als doel dat u beroepsmatige vak handelingen van booglassen met beklede elektrode aanleert van ongelegeerd staal in alle posities op niveau 2 van het Nederlandse Instituut voor Lastechniek (NIL).

Voor deze cursus is enige ervaring met metaalbewerken, dan wel lassen vereist. Het NIL-diploma BMBE Lassen niveau 1 is gewenst.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking  voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen €  2.200,00. De kosten zijn inclusief les – en lasmateriaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: –          locatie Vlissingen:  Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

  • Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in!
  • Alle cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten.
  • Alle cursussen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij https://www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM