Bloemstylist Specialist

Bloemstylist Specialist

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Als bloemstylist houd je van bloemen en planten. Je bindt boeketten en maakt bruidswerken en corsages. Je verzorgt de bloemen en maakt ook tafeldecoratie. Daarin combineer je creativiteit met kennis over bloemen en verkopen. Tijdens deze opleiding bouw je een goede basis op.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. Neem contact op met Carry Krebbers voor meer informatie.
ckrebbers@scalda.nl

06 111 769 63

Deze cursus is voor degene die voldoet aan een van de volgende eisen:

  • Je beschikt over een MBO diploma bloem
  • Je hebt deelgenomen aan de DFA-cursus
  • Je hebt deelgenomen aan de cursus bloemstylist

Het is een verdiepingscursus die bestaat uit 5 inspirerende en leerzame praktijklessen. De focus ligt hierbij op de laatste trends en ontwikkelingen. Elke les heeft een ander thema en is gebaseerd op vernieuwde technieken en vormgeving.

Met behulp van deze training wordt je een specialist op het gebied van bloemschikken. Je leert nieuwe en oude technieken combineren en specialiseert je in de laatste trends. Thema: bruidswerk en innovatief bruidswerk.

Deze cursus is voor bloemisten en medewerkers bij een bloemist. Ook mensen die op een andere wijze ervaring hebben opgedaan in het bloemistenvak kunnen deze cursus volgen.

Na afloop van de cursus ontvangt u een getuigschrift.

De cursus wordt gegeven in 5 avonden van 3 uur (19.00-22.00 uur). De opleiding start in januari 2020 en wordt 1 keer per maand gegeven. Thema van de eerste bijeenkomst: bruidswerk en innovatief bruidswerk. De laatste les vindt in mei plaats.

De kosten van de training bedragen € 375 ex. BTW.

Deze prijs is exclusief bloemen, materialen en gereedschap voor de praktijklessen. Deze dient u zelf mee te nemen. Koffie en thee is echter wel inclusief.

De training wordt gegeven op de volgende locatie: Stationspark 39, 4462 DZ Goes.

De opleiding heeft een beperkte groepsgrootte. Slechts 5-12 deelnemers kunnen de cursus volgen.