Bloemstylist 3 (vervolgcursus)

Bloemstylist 3 (vervolgcursus)

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Als bloemstylist houd je van bloemen en planten. Je bindt boeketten en maakt bruidswerken en corsages. Je verzorgt de bloemen en maakt ook tafeldecoratie. Daarin combineer je creativiteit met kennis over bloemen en verkopen. Tijdens deze opleiding bouw je een goede basis op.

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

Deze cursus is voor degene die voldoet aan een van de volgende eisen:

  • Je beschikt over een MBO diploma bloem
  • Je hebt deelgenomen aan de DFA-cursus
  • Je hebt deelgenomen aan de cursus bloemstylist

Het is een verdiepingscursus die bestaat uit 5 inspirerende en leerzame praktijklessen. De focus ligt hierbij op de laatste trends en ontwikkelingen. Elke les heeft een ander thema en is gebaseerd op vernieuwde technieken en vormgeving.

Met behulp van deze training wordt je een specialist op het gebied van bloemschikken. Je leert nieuwe en oude technieken combineren en specialiseert je in de laatste trends. Thema: bruidswerk en innovatief bruidswerk.

Deze cursus is voor bloemisten en medewerkers bij een bloemist. Ook mensen die op een andere wijze ervaring hebben opgedaan in het bloemistenvak kunnen deze cursus volgen.

De cursus wordt afgesloten met een getuigschrift.

De cursus wordt gegeven in 5 avonden van 3 uur (19.00-22.00 uur). Thema van de eerste bijeenkomst: bruidswerk en innovatief bruidswerk.

Cursuskosten inclusief BTW :

  • € 325,00 exclusief bloemmateriaal
  • € 449,00 inclusief bloemmateriaal

De training wordt gegeven op de volgende locatie: Stationspark 39, 4462 DZ Goes.

In verband met de groepsgrootte kunnen de verschillende cursussen worden samengevoegd.

Door een samenwerking van Helix Learning en Scalda kunnen de cursussen en trainingen van voormalig Edudelta Cursus & Contract in Zuidwest-Nederland worden voortgezet met docenten Carry Krebbers, Dennis Plessius en Koos van Splunter.

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met:

Carry Krebbers: 06 111 769 63