Bloemstylist 2

Bloemstylist 2

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Als bloemstylist houd je van bloemen en planten. Je bindt boeketten en maakt bruidswerken en corsages. Deze cursus is een verdieping op Bloemstylist 1 en DFA. Er wordt aandacht besteed aan  bruidswerk, rouwwerk, winkelbloemwerk, onstaanshandelingen, ruimteversiering en bloemwerk volgens nieuwe trends.

Trainingsdata

Er is nog geen datum bekend. Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

Tijdens deze opleiding leer je om diverse typen boeketten te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bruidswerk
  • Rouwwerk
  • Winkel bloemwerk
  • Ruimte versiering
  • Bloemwerk volgens de nieuwste trends

Deze opleiding is een goede basis om als medewerker bij een bloemist te werken. Of om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze cursus is een verdieping op het “oude vakdiploma DFA” en de cursus Bloemstylist 1.

Deze opleiding is voor iedereen met een vooropleiding DFA, Bloemstylist 1 of een niveau 2 diploma Bloem.

De cursus wordt afgerond door middel van een praktisch examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond ontvangt u een getuigschrift.

De opleiding bestaat uit 10 lessen van 3 uur. Deze worden in de avonden gegeven tussen 19.00 en 22.00 uur en start op 22 oktober. Vervolgens zal er om de 2 weken een les plaatsvinden, uitgezonderd van schoolvakanties.

Kosten van de cursus bedragen €675,- excl btw.

Dit is inclusief hulpmiddelen zoals steekschuim, touw, draad; en exclusief materialen zoals bloemen, blad en ondergronden. De examenkosten zijn ook exclusief.

De opleiding wordt gegeven op de volgende locatie: Stationspark 39, 4462 DZ Goes.

De opleiding heeft een beperkte groepsgrootte. Er kunnen slechts 6-12 deelnemers aan de cursus meedoen.

Door een samenwerking van Helix Learning en Scalda kunnen de cursussen en trainingen van voormalig Edudelta Cursus & Contract in Zuidwest-Nederland worden voortgezet met docenten Carry Krebbers, Dennis Plessius en Koos van Splunter.

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met:

Carry Krebbers: 06 111 769 63