Bloemstylist 1

Bloemstylist 1

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Als bloemstylist houd je van bloemen en planten. Je bindt boeketten en maakt bruidswerken en corsages. Je verzorgt de bloemen en maakt ook tafeldecoratie. Daarin combineer je creativiteit met kennis over bloemen en verkopen. Tijdens deze opleiding bouw je een goede basis op.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. Neem contact op met Carry Krebbers voor meer informatie.
ckrebbers@scalda.nl

06 111 769 63

Tijdens deze opleiding leer je om diverse typen boeketten te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klassieke en moderne bloemwerken in een vaas of schaal
  • Gelegenheidsbloemwerken
  • Bruidswerken
  • Rouwwerken
  • Tafeldecoratie

Deze opleiding is een goede basis om als medewerker bij een bloemist te werken. Of om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze cursus is gebaseerd op het “oude vakdiploma DFA”.

Deze opleiding is voor iedereen die een goede basis wil leggen om als medewerker bij een bloemist of zelfstandig aan de slag te gaan.

De cursus wordt afgerond door middel van een praktisch examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond ontvangt u een getuigschrift.

De opleiding bestaat uit 15 lessen van 3 uur. Deze worden in de avonden gegeven tussen 19.00 en 22.00 uur en start op 29 oktober. Vervolgens zal er om de 2 weken een les plaatsvinden, uitgezonderd schoolvakanties.

Kosten van de cursus bedragen €975,- excl btw.

Dit is inclusief hulpmiddelen zoals steekschuim, touw, draad; en exclusief materialen zoals bloemen, blad en ondergronden. De examenkosten zijn ook exclusief.

De opleiding wordt gegeven op de volgende locatie: Stationspark 39, 4462 DZ Goes.

De opleiding heeft een beperkte groepsgrootte. Er kunnen slechts 5-12 deelnemers aan de cursus meedoen.

Door een samenwerking van Helix Learning en Scalda kunnen de cursussen en trainingen van voormalig Edudelta Cursus & Contract in Zuidwest-Nederland worden voortgezet met docenten Carry Krebbers, Dennis Plessius en Koos van Splunter.

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met:

Carry Krebbers: 06 111 769 63