Herhaling Bedrijfshulpverlening BHV (Dagcursus)

Herhaling Bedrijfshulpverlening BHV (Dagcursus)

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Ben je bedrijfshulpverlener (BHV’er), dan dien je één maal per jaar deel te nemen aan een herhaling bijeenkomst om de certificering geldig te houden.   Helix Learning is in het bezit van het NIBHV Keurmerk.

 

 

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

In de herhaling BHV worden de hoofdpunten van de basiscursus BHV opnieuw geoefend. De onderdelen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Het verlenen van eerste hulp
  • Het beperken en bestrijden van een beginnende brand
  •  Het gebruik maken van veiligheidsvoorzieningen
  •  Het bedienen van communicatiemiddelen

Houder van het diploma BHV toont aan de vaardigheden als bedrijfshulp-verlener te beheersen aan het gestelde conform het NIBHV.

Medewerkers van bedrijven die binnen hun taak dienen te beschikken over specifieke deskundigheid in noodsituaties (volgens artikel 23a) en de Basiscursus Bedrijfshulpverlening al gevolgd hebben. Je dient in het bezit te zijn van een geldig diploma BHV.

Gedurende de herhaling word je beoordeeld op de praktijkhandelingen die je verricht conform het NIBHV.  Het certificaat en de legitimatiepas hebben een geldigheidsduur van één jaar.

De kosten van deze herhaling bedragen € 215,00 excl. 21% BTW

De cursus wordt in Terneuzen aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden om de cursus op uw locatie voor meerdere kandidaten te verzorgen

Wanneer je in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma (incl. reanimatie), kun je voor het betreffende onderdeel een vrijstelling krijgen. De kosten voor het onderdeel B&O bedragen € 145,00 excl. 21% BTW.

De herhaling gaat van start bij minimaal 8 aanmeldingen