Autogeen lassen niveau 2

Autogeen lassen niveau 2

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor lassers die op NIL-niveau 2 moeten kunnen lassen met autogeen lasapparatuur.

Meer informatie

Wij hanteren een flexibele instroom, dus je kunt starten zodra er plaats is.

Klik op inschrijven om je aan te melden en we laten je meteen weten, wanneer je kunt beginnen.

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent. Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert u lassen volgens de links- en rechtslasmethode, in ongelegeerd stalen plaat van 3 en 4 mm in de verticale, horizontale en rondgaande posities. Ook leert u autogeen snijden van ongelegeerd stalen plaat van 12 mm.

De cursus Autogeen Lassen niveau 2 heeft als doel, dat u gespecialiseerde kennis en vaardigheden aanleert, om gevorderd plaat- en pijplaswerk te kunnen verrichten van ongelegeerd staal in zowel horizontale, verticale en rondgaande positie.

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor lassers die op NIL-niveau 2 moeten kunnen lassen met autogeen lasapparatuur. Het diploma van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) niveau 1 is gewenst.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking  voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen €  2.200,00. De kosten zijn inclusief les – en las materiaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: –          locatie Vlissingen:  Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

  • Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in!
  • Alle cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten.
  • Alle cursussen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM