Autogeen lassen niveau 2

Autogeen lassen niveau 2

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor lassers die op NIL-niveau 2 moeten kunnen lassen met autogeen lasapparatuur.

Meer informatie

Neem contact op met ons voor meer informatie.

0118 - 558270

De cursus bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent. Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert u lassen volgens de links- en rechtslasmethode, in ongelegeerd stalen plaat van 3 en 4 mm in de verticale, horizontale en rondgaande posities. Ook leert u autogeen snijden van ongelegeerd stalen plaat van 12 mm.

De cursus Autogeen Lassen niveau 2 heeft als doel, dat u gespecialiseerde kennis en vaardigheden aanleert, om gevorderd plaat- en pijplaswerk te kunnen verrichten van ongelegeerd staal in zowel horizontale, verticale en rondgaande positie.

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor lassers die op NIL-niveau 2 moeten kunnen lassen met autogeen lasapparatuur. Het diploma van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) niveau 1 is gewenst.

De cursus wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking  voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De cursus duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de cursus bedragen €  2.200,00. De kosten zijn inclusief les – en las materiaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De cursussen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: –          locatie Vlissingen:  Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

  • Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in!
  • Alle cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten.
  • Alle cursussen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM