Autogeen lassen niveau 1

Autogeen lassen niveau 1

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Deze praktijkgerichte training is bedoeld voor beginnende lassers, die op basisniveau moeten kunnen lassen met autogeen lasapparatuur.

Meer informatie

Wij hanteren een flexibele instroom, dus je kunt starten zodra er plaats is.

Klik op inschrijven om je aan te melden en we laten je meteen weten, wanneer je kunt beginnen.

De training bestaat uit een theorie – en praktijkcomponent. Theorie: Tijdens de theorie behandelt u de onderwerpen processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen, constructies en uitvoering. Praktijk: Tijdens de praktijk leert u lassen volgens de linkslasmethode in ongelegeerd staal, dunne plaat en pijp in de lasposities onder de hand en verticaal. Ook leert u een soldeerverbinding te maken.

De training Autogeen Lassen niveau 1 heeft als doel, dat u elementaire kennis en vaardigheden aanleert om eenvoudig plaat- en pijplaswerk te kunnen verrichten in horizontale, verticale en rondgaande positie.  

Voor deze training is minimaal 2 jaar voortgezet onderwijs of een vergelijkbaar niveau vereist.

De training wordt afgesloten met een theorie – en praktijkexamen. Na positief resultaat komt u in aanmerking  voor een officieel, Europees erkend NIL-diploma.

De training duurt 20 lesavonden van 18:30 uur – 21:30 uur

De kosten van de training bedragen €  2.090,00. De kosten zijn inclusief les – en lasmateriaal. De kosten bij niveau 1 en 2 zijn inclusief examenkosten. De kosten bij niveau 3 en 4 zijn exclusief examenkosten. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

De trainingen vinden plaats op de volgende locatie: Maandag: –          locatie Vlissingen:  Technum, Edisonweg 4a te Vlissingen

  • Wij hanteren een flexibele instroom. Dit betekent, dat u kunt starten zodra er een plaats vrij komt. Schrijf dus meteen in!
  • Alle trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde vakdocenten.
  • Alle trainingen vinden plaats in uitstekend geoutilleerde praktijkruimten.

Vraag ook naar de mogelijkheden van Maatwerktrajecten en / of Certificering en Kwalificering. Kijk voor subsidiemogelijkheden bij OOM bij www.oom.nl De Zeeuwse Lasschool is een officiële opleider van OOM