TESTIMONIAL | Tarik el Messaoudi over EVC-traject bij Helix Learning

“Via Helix learning volgde ik succesvol het EVC-traject. Zij boden mij een fijne ervaring, na jaren van onzekerheid te hebben gevoeld. Deze onzekerheid begon naar aanleiding van mismanagement en miscommunicatie van mijn voormalige EVC aanbieder, waarin niet gehandeld werd zoals had gemoeten. Ik werk in de zorg met zeer kwetsbare mensen. In de periode dat ik nog geen diploma had, was het werken met hen ook voor mij kwetsbaar.

Mijn portfolio en examens waren allemaal klaar, maar toch voelde ik de onzekerheid van het niet hebben van een diploma. Van hier uit heb ik contact gezocht met het Scalda college en zij boden mij als oplossing het EVC-traject van Helix Learning aan.

Vooral Roberto stond mij bij in het EVC proces, hij bood mij helderheid en duidelijkheid. Helix Learning heeft mij hiermee de begeleiding gegeven die ik niet eerder heb gehad van een EVC aanbieder. Op deze manier kon ik alsnog mij diploma behalen!

Vol trots kan ik nu niet alleen gediplomeerd, maar ook positiever naar het leven en mijn carierre als begeleider in de zorg kijken. En zo kan ik deze mensen in de zorg ook weer een beter leven schenken!

Dankjewel Helix Learning en dankjewel Roberto voor alle moeite, begeleiding en transparantie!”