Webinar virtuele Aardappel Demodag WUR (verlenging)

Webinar virtuele Aardappel Demodag WUR (verlenging)

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Samen met WUR (Wageningen University & Research, locatie Westmaas) organiseert Helix Learning de virtuele Aardappel Demodag voor verlenging van uw bewijs van vakbekwaamheid (bedrijfsvoeren), thema Teelt

Geen zorgen over 1,5 meter afstand. U bent thuis, geen reisafstand en geen extra besmettingsgevaar.
Door de opzet van deze bijeenkomst heeft u wel de directe uitwisseling met uw collega’s waardoor de ervaringen gedeeld worden.

Enige vaardigheid met Google Chrome is nodig evenals een goede internet verbinding, camera en microfoon.

Na aanmelding krijgt u een uitnodiging waarna u een link krijgt met tijd en datum waarop de bijeenkomst plaats zal vinden.

Bekijk ook de website van de aardappel demo dag!

Website Aardappel Demo Dag »

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. Neem contact op met Koos van Splunter voor meer informatie.
kvansplunter@scalda.nl

06 230 358 36

Een virtuele rondgang waarbij een aantal filmpjes (onderwerp aardappelteelt) getoond worden met sprekers van WUR (Wageningen University & Research) en toeleveranciers.
In een livesessie worden de ervaringen gedeeld.
Er zijn verschillende objecten te bekijken en is er ook een virtuele standhoudersmarkt waarin u op bezoek kunt gaan bij een groot aantal bedrijven en daar kennis kunt nemen van het aanbod.

De deelnemers maken via een virtuele gewastour een rondgang over de aardappelboulevard waarbij de deelnemers onderling (onder begeleiding van een gespreksleider), in de vorm van een videoconference, ervaringen over het aangeboden beeldmateriaal bespreken en vergelijken met eigen ervaringen.
Deelnemers zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn zich bewust van de regels rondom geïntegreerde gewasbescherming en hun eigen mogelijkheden daarin.

De doelgroep van de kennisbijeenkomsten zijn mensen die in het bezit zijn van een bewijs van vakbekwaamheid bedrijfsvoeren gewasbescherming en deze willen verlengen.
Onze bijeenkomsten zijn kleinschalig zodat er veel gelegenheid is tot het stellen van vragen en uw eigen bedrijfservaring.
Door de keuze van onderwerpen gaan we de verdieping in en gaat u met nieuwe kennis naar huis.

Na afsluiten van de kennisbijeenkomst wordt uw aanwezigheid teruggemeld aan bureau erkenningen en wordt dit bijgeschreven bij uw studievordering.

23 september 2020 (19.00u – 21.00u).

De prijs per deelnemer bedraagt € 50,00 ex. BTW

Thuis of op kantoor (webinar).

Enige vaardigheid met Google Chrome is nodig evenals een goede internet verbinding, camera en microfoon.