Helix Learning ontvangt NIBHV keurmerk

20 november 2018 heeft Helix Learning als eerste opleider in Zeeuws Vlaanderen het officiële NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) keurmerk overhandigd gekregen. Koos Pulleman, directeur NIBHV overhandigde het certificaat onder nr. 35 vergezeld van een taart om dit heugelijke feit met ons te vieren.

We zijn verheugd met dit onafhankelijk kwaliteitsstempel Om aangemerkt te worden als Keurmerkopleider moesten we voldoen aan bepaalde voorwaarden voor een aanvraag. Via audits en praktijkbezoeken door onafhankelijke auditoren, toonde we aan voor borging van de kwaliteit te zorgen.

Momenteel zijn er in Nederland ongeveer 60 veiligheidsopleiders in het bezit van het Keurmerk en daar zijn wij als Zeeuws Vlaamse opleider er nu een van. We blijven ons onderscheiden door middel van kwaliteit en willen dit graag aan onze klanten en relaties kunnen aantonen. Met dit keurmerk kunnen wij aantonen dat u en uw medewerkers in een NIBHV veiligheidstraining bij Helix Learning,  kiezen voor kwaliteit en een goede voorbereiding hebben genoten voor het omgaan met incidenten en ongevallen in de praktijk.

Meld u vandaag nog aan voor een training of neem vrijblijvend contact met ons op via info@helixlearning.nl of 0118 558270